Onze 'why'

Bij Bureau LAPOUTRE, empoweren wij op een constructieve manier professionals, teams en organisaties om hun eigen kracht te vinden en in te zetten, waardoor zij het best mogelijke resultaat bereiken voor henzelf en de samenleving.

Onze diensten

Goed bestuur scan

De Goed Bestuur Scan opgezet door Bureau LAPOUTRE, analyseert een organisatie op mogelijke politieke, bestuurlijke, financiële en maatschappelijke risico’s.

Training

Doelstellingen en verantwoordelijkheden worden concreet gemaakt. Waardoor iedereen in het team weet wat hij/zij moet doen om de transformatie naar een winning team te voltooien. 

Coaching

Bureau LAPOUTRE gelooft in menselijke maat en gezond verstand boven diepgaande theoretische analyses of handboeken. Tijdens het coachen is ‘doen wat werkt’ het credo. 

Verandermanagement

U wilt dat uw organisatie en team continue in beweging blijft en kan inspelen op veranderingen op de markt en in de samenleving. Dit is noodzakelijk, maar blijkt vaak een pittig karwei.

Michel inspireert, stimu­leert en steunt mensen en orga­nisa­ties, zodat zij hun talenten en kwali­teiten beter leren kennen en leren benutten. 

Portfolio