[vc_row][vc_column width=”1/1″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”35″ font_weight=”inherit” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]

Outplacement

[/mk_fancy_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Door omstandigheden bent u in een outplacement traject terecht gekomen.
Het is belangrijk dat u bij het zoeken naar een nieuwe baan lekker in uw vel zit en weet welke richting u op wilt. Hier begint het outplacement traject dan ook mee.

Om actief naar een andere baan te kunnen zoeken is het wenselijk om met een coach te werken die uw eigen werk- en denkniveau heeft. In tegenstelling tot headhunters heeft een coach geen belang bij uw plaatsing bij een bepaald bedrijf. Doordat uw coach neutraal is, is hij beter in staat om u naar een nieuwe uitdaging te helpen.

Bureau LaPoutre voorziet u van een ervaren coach om samen het vervolg van uw carrière vorm te geven.

“ik heb altijd bij mijn bedrijf gewerkt en ik wil weg, wat nu?”

“Ik ben boos en verdrietig om wat er is gebeurd en tegelijk wil ik verder.”

“Ik heb mijn droombaan gevonden, waar ik volledig tot mijn recht komt, makkelijk zal het niet worden, maar de uitdaging past precies bij mij.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-18″][/vc_column][/vc_row]