Ver­­ander­­ma­­nage­­ment

U wilt dat uw organisatie en team continue in beweging blijft en kan inspelen op veranderingen op de markt en in de samenleving. Dit is noodzakelijk, maar blijkt vaak een pittig karwei. Aangezien de gewenste veranderingen en aanpassingen in de organisatie moeilijk implementeerbaar blijken te zijn en er vaak op weerstand wordt gestuit.

 • Wij bieden u een service aan waarin we tijdelijk aanwezig zijn in uw organisatie;
 • Wij laten alle betrokkenen de kracht van transformatie zien en geven begeleiding in het transformatieproces;
 • Mede hierdoor wordt het proces makkelijker en effectiever, en worden er duurzame resultaten behaald.

Bureau LAPOUTRE heeft meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van moeizame verandertrajecten in organisaties.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een inleidend gesprek aanvragen of meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op en kijk onder het kopje contact.

Wij geloven ook in de agile aanpak. Dit zorgt er voor dat organisaties flexibeler en veerkrachtiger zijn, zodat zij snel kunnen inspelen op veranderingen op de markt en in de samenleving en dicht bij de klant blijven staan. Voor meer informatie over de agile aanpak verwijs ik u door naar www.agilebb.nl.

Klant vertelt

 • "What I liked about working with Michel, is how he uses his pragmatic insights in complex mechanisms: He doesn't only identify personal development objectives, but also knows how these relate to daily work and how this influences the overall business performance. To put it in other words: the higher the management the more influence individuals have on the entire business, thus when developing top management within a closed loop approach, Michel yields tangible results."

  Daan Smans
  Daan SmansBusiness Development, Marketing & Communications manager bij ThyssenKrupp Elevators B.V.
 • “Ik heb Michel leren kennen als een coach die vragen durft te stellen. Zijn energie en drive zijn van grote betekenis geweest bij een belangrijke reorganisatie. Dit was de begin van het veranderingsproces bij TriviumLindenhof. Zijn drive, empowerment en de wil om tot succes te komen zullen me altijd bijblijven.”

  Ilse Siebers
  Ilse SiebersManager P&O at TriviumLindenhof
 • “Michel is een man die vertrouwen weet te winnen en zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen. Zijn rustige uitstraling werkt aanstekelijk. Zowel als persoonlijk coach als groepscoach is Michel een man die op een prettige en professionele wijze tot resultaat komt.”

  Jack Van Hoof
  Jack Van HoofLead architect mobile domain at NSR
 • “Michel is als een wervelwind binnengewaaid en heeft in korte tijd een goede team scan gemaakt m.b.v. MBTI profielen. Hierdoor is snel inzichtelijk gemaakt waar we als team staan, waar de individuele krachten zitten en hoe we die nu gezamenlijk kunnen inzetten voor betere teamresultaten. Stevig confronterend, goed coachend en opbouwend in zijn bewoording creëert hij beweging in het team vrij en richt die naar focus en nieuwe processen. Michel, dank voor je gedegen en persoonlijke inzet.”

  Jan Malestein
  Jan MalesteinHoofd Revisie Loopwerken bij Nedtrain