Meetbaar en blijvend resultaat: wat betekent dat? 

Of Bureau La Poutre nu wordt ingeschakeld voor organisatieadvies, verandermanagement, coaching, training of een interim klus, wij streven altijd naar meetbaar en blijvend resultaat. Wij gebruiken praktische methodieken en inzichten en zetten deze om in heldere doelstellingen, met implementeerbare acties waarmee jij of jouw team of organisatie aan de slag kan. Daardoor kan de vooruitgang eenvoudig worden gemeten. Het meten van resultaten is belangrijk om de voortgang en impact van inspanningen te beoordelen en te bepalen of gestelde doelen worden bereikt. In al onze trajecten staat vertrouwen en plezier centraal waardoor resultaat blijvend is.

Voorbeelden van meetbaar en blijvend resultaat zijn als volgt:

   • De motivatie, inzet en het energieniveau van jou en je medewerkers zijn op een blijvend hoger niveau
   • Het prestatie vermogen van een individu, team of organisatie gaat blijvend omhoog
   • De cultuur van een organisatie verandert en daarmee past de organisatie zich makkelijk aan ten opzichte van de eisen van de markt
   • De creatie van een weerbare en veerkrachtige organisatie

Heb je interesse om van de diensten van Bureau La Poutre gebruik te maken? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kennis maken en bepalen op welke manier we jou of je organisatie het beste van dienst kunnen zijn.