Wij werken geregeld samen met een aantal partners waar dat nodig is om projecten tot een goed einde te brengen. 

 

 

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin is een trainingsbureau met focus op trainingen in persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en management, communicatie en presentatie, sales en klantgerichtheid en carrière en mobiliteit. 

Hiko Awareness

Hiko Awareness is opgericht door Hiko Chen en biedt bewustzijnstrainingen, coaching, yoga en mindfulness.

Stratelligence

Stratelligence is een ervaren adviesbureau dat zijn klanten helpt met strategisch advies en onderzoek om betere en beter onderbouwde beslissingen te nemen. Het bedrijf is vooral actief in de sectoren water, energie, duurzaamheid en klimaat, transport en infrastructuur.

Stratelligence is opgericht door Gigi van Rhee. Gigi is de drijvende kracht achter het bedrijf maar werkt met een netwerk van freelancers en partners om waar nodig additionele ervaring, kennis en capaciteit in te zetten.

CINOP

Stichting CINOP is een onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau voor een leven lang ontwikkelen. CINOP is strategisch partner van onderwijs, overheid en bedrijven bij complexe vraagstukken in onderwijs en arbeidsmarkt.

Krauthammer by Lepaya

Krauthammer is een ervaren trainingsbureau dat zijn klanten helpt met sales en leiderschapstrainingen. Het is een netwerkorganisatie met een mondiaal bereik, waarmee trainingen in veel verschillende talen worden aangeboden. 

Positive Organize

Positive Organize richt zich volledig op het adviseren en begeleiden van ondernemers op het gebied van boekhouding en belastingzaken. 

Closer2Talent

Closer2Talent is opgericht door Mark van den Broek. Het is een netwerk organisatie, waarbij hun partners ingezet worden vanuit hun eigen kracht en zo mede verantwoordelijkheid nemen voor de klant/relatie en de opdracht waar zij aan werken. Deze partners zijn aangesloten vanuit hun expertrol (HRM, HRD, Trainer, Coach, Veranderaar, Programmamanager, Meemaker, etc.) en verbinden zich met de opdrachtgever vanuit gelijke waarden.